web analytics
02 aug 2016

OBT Duurzaamheidsverslag

Ons MVO verslag over 2015 is weer van een geheel andere opzet, zeer kleurrijk en overzichtelijk in beeld gebracht. U vindt hierin onze nieuwe doelstellingen over 2016 en hetgeen wij in 2015 hebben gerealiseerd. Onze grootste prestatie in dit jaar is dat wij ondanks de groei van beide bedrijven onze invloed op het milieu gelijk hebben gehouden. Aangezien wij daarbij steeds meer complexe projecten en digitale producties verzorgen, hebben wij in dit verslag onze resultaten over 2015 weergegeven ten opzicht van onze omzet, en niet meer ten opzichte van het papiervolume. EcoVadis heeft onze gegevens ook in 2015 weer gecontroleerd en beoordeeld. Net als in 2014 hebben wij wederom de Gold Rating Status behaald.

Met onderstaande link krijgt u een goed beeld van de resultaten. Mocht u het verslag graag helemaal willen lezen, laat het ons even weten, dan sturen wij hem op. Dat is beter voor uw ogen en minder milieubelastend.

OBT Duurzaamheidsverslag 2015