Header

5 redenen om van papier te houden

alle actueel

5 redenen om van papier te houden

Wat vind jij? Zijn brochures en flyers nog van deze tijd? Bij Opmeer vinden we van wel! Papier, druk en printwerk hebben hun functie nog lang niet verloren. Sterker nog, voor bepaalde doeleinden kun je veel beter communiceren met papier. 

 

In dit artikel geven we 5 redenen waarom het creatieve hart van Opmeer nog steeds voor papier klopt. 

1. Print is tastbaar 

Een brochure is als het ware een papieren cadeautje. Papier is tastbaar, prikkelt je zintuigen en ziet er aantrekkelijk uit. Een goede brochure blijft vaak een tijdje liggen en wordt dan regelmatig even doorgebladerd. We hoeven je er vast niet van te overtuigen dat dit met een mailtje niet snel zal gebeuren.

 

2. Print is effectief 

Print is ook een effectief middel in combinatie met andere media. Zo kan het zorgen voor meer verkeer naar de website. Uit onderzoek is gebleken dat een consument boodschappen die hem via verschillende kanalen bereiken, eerder accepteert.

 

3. Print is persoonlijk 

Een persoonlijke en doelgerichte mailing, waarbij de ontvanger bij naam wordt genoemd en wordt aangesproken op zijn interesses, werkt goed. Juist in een tijd van massacommunicatie vinden consumenten het fijn als ze persoonlijk worden aangesproken.

4. Print maakt impact 

Print is er in alle soorten, vormen, geuren en kleuren. Je kan het zo gek niet bedenken. Door origineel uit de hoek te komen, zullen je klanten jouw folder beter herinneren dan de zoveelste nieuwsbrief in hun mailbox.

 

5. Print valt op

Je wordt online gebombardeerd met informatie. Je leest jouw mails, checkt wat jouw vrienden doen op Facebook en Instagram en zoekt tussendoor nog wat zaken op. Daarentegen komen prints in jouw huiskamer terecht waar ze de onverdeelde aandacht krijgen. Mensen gaan graag even offline en lezen dan bewust jouw boodschap zonder al dat multitasken.

 

Meer weten?

Wij verzorgen jouw folders en flyers graag. We informeren je graag over de mogelijkheden! Bel vandaag nog met Opmeer  papier pixels projecten op 070 280 08 00 of stuur je vraag naar info@opmeerbv.nl

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.