Header

Circular Economy Challenge

alle actueel

Wat kunnen wij nog meer doen?

De circulaire economie is de nieuwe toekomst en resultaten komen vaak uit onverwachte hoek. Voor ons is het hoe dan ook een uitdaging om deze Challenge aan te gaan. Geïnitieerd door de Rabobank, KPMG en MVO Nederland zijn wij 1 van de 100 deelnemers. Met ondersteuning vanuit diverse specialismen onderzoeken wij welke stappen wij kunnen zetten op het gebied van de circulaire economie.

Koploper maar te bescheiden

Na de compagniescan en de eerste brainstormdag zien we dat we als organisatie al heel veel goede stappen hebben gemaakt. Met veel zaken zijn wij koploper maar we zijn te bescheiden geweest met het uitdragen van onze duurzame resultaten en circulaire ambities.

Verdere invulling en doelen

In de volgende brainstormbijeenkomst op 14 september gaan Wendy Vervoort (KAM- coördinator) en Mandy van Houten (accountmanager) samen met 23 regionale bedrijven aan de slag om onze challenge verdere invulling te geven en onze doelen vast te stellen. We houden u op de hoogte.

Waar we voor staan en wat wij allemaal doen vindt u ook in ons jaarlijkse Duurzaamheidsverslag 2017 en in ons magazine Opmerkelijk. Interesse? We zenden u graag een exemplaar toe. Vraag ze op via info@opmeerbv.nl of bel 070 - 2800 800. Voor meer info: www.opmeerbv.nl

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.