Header

Dutch Design Week 2017

alle actueel

Dutch Design Week 2017

De Dutch Design Week is gestart. Ook dit jaar gaan wij ons weer verwonderen, verbazen en vergapen. Van 21 t/m 29 oktober kan iedere bezoeker zich op zo’n 110 locaties in Eindhoven onderdompelen in de experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers middels tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten. 

Een van die plekken is de Black Box van Yksi, die voor deze gelegenheid door Joost Swarte - veelzijdig grafisch ontwerper én groot printliefhebber – is omgetoverd tot Swarte Doos met grafische juwelen. Op maandag 23 oktober gaan wij samen met Print Pakt Live (een initiatief van de KVGO) deze belevenis aan.

Doe het onverwachte!

Net zoals vorig jaar hebben wij het thema van de Dutch Design Week omarmd voor onze eigen tastbare design bijdrage. Dagelijks creëren wij binnen gestelde kaders de meest creatieve of functionele oplossingen voor communicatie uitingen. Hierbij zoeken wij de grenzen op. Voor de ansichtkaarten-actie ‘Op de kaart’ hebben wij ons laten inspireren door het DDW17-thema ‘Stretch’ en zijn wij zelf buiten onze comfortzone getreden door een vrij en autonoom achtergrondbeeld te creëren met inkt. Tekstueel dagen wij bezoekers uit om ook buiten hun comfortzone te treden. Komt dat beleven!

Altijd in beweging, reken op meer.