Header

Een verslag met een duurzaam luchtje

alle actueel

Ons nieuwe duurzaamheidsverslag ruikt naar ...

Kijken naar de toekomst zet aan tot handelen. Elk jaar gaan we nieuwe uitdagingen aan rondom het milieu of een duurzaam leven. Vaak te veel om op te noemen en daarom geven wij onze ambities en resultaten weer in ons Duurzaamheidsverslag.

Maximaal haalbare circulaire economie

Als toegift op deze behaalde resultaten zit er dit jaar een bijzonder luchtje aan! De voorzijde van het omslag is namelijk gemaakt van … koffiedik! Coffee Based heeft materiaal ontwikkeld dat voor 40% bestaat uit koffieafval en 60% biobased plastic. Een mooie manier om dit afval een nieuwe bestemming te geven, met als bonus het herkenbare rijke aroma van koffie. Samen met een inhoud van Cocoon, een 100% gerecyclede papiersoort, draagt ons Duurzaamheidsverslag weer bij aan het streven naar een maximaal haalbare circulaire economie.

Milieu en duurzaamheid

Al sinds de bouw van ons pand in 1990 staan milieu en duurzaamheid bij ons centraal. Van ISO 14001 tot CO2 neutraal produceren, we hebben al vele kleine en grote stappen gemaakt. De meest recente inspanningen vindt u terug in ons Duurzaamheidverslag, dat wij jaarlijks samen met onze OBT-partner De Bink uitbrengen. 

Ook de geur opsnuiven van duurzaam ondernemen? Vraag hier het verslag op!

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.