Header

Dat is goud waard!

alle actueel

Een ‘opmerkelijke’ eerste keer is goud waard!

Dat is ons nieuwe magazine ‘Opmerkelijk’. Een blad om lekker onderuit op de bank te lezen. Geen digitale nieuwsbrief, die de functie heeft om u kort en snel te informeren. Nee, met dit magazine willen wij u ideeën aanreiken voor úw communicatie met uw relaties. 

Papier is goud waard

Opmeer maakt inmiddels meer ‘online’ producten (digitaal) dan ‘offline’ producten (papier). Toch heeft papier, naast zijn bijdrage aan een duurzame- en circulaire economie, het voordeel dat je alles wat je van papier leest beter onthoudt en dat het even afleiding geeft in de vele uren die wij naar beeldschermen kijken. Daarom is een boodschap op papier verrassend en krijgt het meer aandacht. Dat is goud waard!

Opmerkelijk

Vandaar ons eerste magazine met een aantal producten die wij hebben mogen maken. U vindt er ook trends in communicatie, specialisten aan het woord en innovatie in sign, maar ‘Opmerkelijk’ vertelt vooral dat het heel erg leuk is om bijzondere producten te maken en dat wij daarvoor alle kennis in huis hebben. Dit verklaart ook onze groei naar meer dan 70 specialisten en de verandering van de naam ‘Opmeer Drukkerij’ in Opmeer  papier pixels projecten

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons magazine? Neem dan contact met ons op via een van de mogelijkheden op onze contactpagina of middels een email, zodat wij u een exemplaar kunnen toesturen. U heeft alle tijd om u ontspannen en te genieten van alle artikelen, want eind november verschijnt ons tweede magazine. Wilt u meer weten over hoe wij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen inzetten voor úw communicatie, dan maken wij graag een afspraak met u!

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.