Header

Hart voor de zaak als preventiepartner

alle actueel

Preventiepartner voor Hartstichting

De keuze om in ons jubileumjaar Preventiepartner voor de Hartstichting te worden, is voor ons een logische stap. Wij weten helaas uit eigen ervaring maar al te goed hoe belangrijk de inzet van de Hartstichting is. 

Na 50 jaar is Opmeer nog steeds een familiebedrijf, waar persoonlijke betrokkenheid een onlosmakelijk deel is van onze dagelijkse bedrijfsvoering. De gezondheid van onze medewerkers is een van onze speerpunten, wat zich onder meer uit in sportieve bedrijfsuitjes en een anti-rookbeleid. 

Helaas hebben we binnen Opmeer zelf al enkele malen meegemaakt hoe plotseling hartfalen eenieder kan overkomen. Waar we de mogelijkheid hebben, steunen wij daarom de Hartstichting. Tijdens ons 25-jarig bestaan hebben wij als bedrijf middels een eigen bijdrage en de bijdrage van alle relaties een grote donatie aan de Hartstichting kunnen doen. Hoe fantastisch is het om dit jaar tijdens ons 50-jarig bestaan te kunnen bijdragen als Preventiepartner

De Hartstichting maakt mensen bewust van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten (zoals hoge bloeddruk en hoog cholesterol) en spoort mensen met een hoog risico op. Als Preventiepartner van de Hartstichting steunen wij onderzoek op dit gebied, onder andere onderzoek naar nieuwe manieren om mensen gezond gedrag aan te leren. Het gaat hierbij om voeding, bewegen en zit- en slaapgedrag. We weten allemaal dat gezond leven het risico op hart- en vaatziekten verlaagt. Maar hoe houden we het vol met alle verleidingen om ons heen? Mede dankzij tools die door de Hartstichting worden aangereikt, zetten wij ons volop in voor vitaliteit en gezondheid binnen en buiten ons bedrijf. 

Wilt u ook als bedrijf of organisatie bijdragen en Preventiepartner of Reddingspartner van de Hartstichting worden?

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.