Header

In beweging

alle actueel

Opmeer in beweging

Het begon allemaal met een Preventief Medisch Onderzoek in 2012, waar iedereen bij Opmeer aan mee mocht doen. En ja, ook wij hebben medewerkers die te weinig bewegen en niet iedereen zit op zijn streefgewicht.

En 10000stappen.nl hielp daarbij. Met acht teams zijn we virtueel naar Barcelona gelopen. Vier weken lang heeft iedereen met behulp van een stappenteller zijn aantal stappen op zijn persoonlijke pagina per dag ingevuld. Op de site konden we steeds zien hoeveel stappen elk team maakte en hoever een team was,
op weg naar Barcelona.

Het was heel erg leuk om te doen en het leverde de leukste reacties en initiatieven op. Sommige namen zelfs een halve dag vrij en liepen dan 40.000 stappen (28 km) die dag, anderen deden weer mee aan de duinenmars. Het doel werd bereikt! Iedereen is meer gaan lopen en dus bewegen. Het werkt echt aanstekelijk!

En geen competitie zonder winnaars natuurlijk! Naast een cadeaubon voor elke teamwinnaar, was de echte winnaar Dennis Vink, hij liep maar liefst 826.769 stappen in 4 weken. Als winnaar ging hij samen met zijn vriendin een weekend naar Barcelona. Natuurlijk met het vliegtuig.

Altijd in beweging, reken op meer.