Header

Jubileumweekend

alle actueel

Jubileumweekend

Opmeer Jubileumweekend

Het voelt nog als gisteren: 17 - 19 mei hebben we met alle collega’s en onze families een geweldige jubileumweekend 50 jaar Opmeer gevierd! Een impressie van deze drie geweldige dagen is te zien in dit filmpje, met een kort verslag:

 

Vrijdag 17 mei

Rondom Valkenburg gingen dit weekend op vele manieren onze voeten van de vloer! Er werd gefietst of getokkeld in mergelgroeves en gewandeld of met de scooter getoerd door de mooie stad Valkenburg. De regendruppels werden genegeerd. ’s-Avonds hebben we genoten van een heerlijke bbq met uitzicht over de stad, met een afzakkertje in de plaatselijke cafeetjes. 

Zaterdag 18 mei

Een zonnig Maastricht was zaterdag de bestemming. We maakten een prachtige rit in vier exclusieve oldtimerbussen, die ook voor medeweggebruikers een ware bezienswaardigheid waren. We leken de Koninklijke familie wel: we hebben wat afgezwaaid!

Wederom een geweldig uitzicht tijdens het diner op de locatie van Holland Casino Valkenburg. De kids hielden hun eigen feestje met luchtkussens, glittertattoos en véél snoep. De rest veroverde de dansvloer, waar de band onze verzoeknummers grandioos vertolkte. Als hoogtepunt zagen we de geschiedenis van 50 jaar Opmeer vormgegeven in een zeer verrassende en bijzondere lasershow. We waren er allemaal even stil en ontroerd van… En hoe was de nacht? “What happens in Valkenburg,…” Met als kers op de taart de overwinning van Duncan Laurence!

Zondag 19 mei

Het weekend sloten we de volgende ochtend af met een mooi uitzicht over de groeve van de Sint Pietersberg. De terugrit in de bus werd nagenietend - en vooral slapend - volbracht. 

Jubileumfeest

Dit smaakt natuurlijk naar meer. En dat komt mooi uit, want het jubileumfeest is alweer in zicht. Binnenkort zullen we de datum bekend maken, dus nog heel even geduld. We kijken ernaar uit u dan op onze locatie te verwelkomen! 

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.