Header

Opmerkelijk beeldig

alle actueel

Opmerkelijk beeldig

Hij is er weer! Nieuwe inspiratie voor uw communicatie vindt u in onze Opmerkelijk nr. 2! Over grenzen die vervagen, opmerkelijke goede doelen, de schoonheid van water, bouwen aan een groene stad, circulaire uitdagingen en … een kijkje achter onze schermen.

Onze relaties hebben het afgelopen jaar verre van stilgezeten. Ook bij ons is er weer een gezonde groei ingezet, vooral op onze studio met nieuwe pixels-giganten. Graag stellen wij een deel van onze collega’s in beeld aan u voor. Met een kleine fotoreportage geven we in de nieuwe rubriek “Achter de schermen” tevens een kijkje in onze keuken!

Voorbeeldig

Verder lichten wij in deze tweede uitgave mooie voorbeelden van diverse charitatieve instellingen uit zoals de Stichting Kinderpostzegels en Painted Dogs Conservation. Ook vertelt communicatieprofessional Frank Tebbe over grenzen die vervagen en vindt u nieuwe inzichten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit in artikelen over de Schoonheid van Water, de Floriade 2022 en duurzaam papier van de Eucalyptus globulus.

Ons gratis magazine nog niet ontvangen?

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.