Header

Opmerkelijke reacties

alle actueel

Opmerkelijk magazine goed ontvangen

Wat een leuke reacties hebben we gekregen op ons gloednieuwe magazine Opmerkelijk! De artikelen over MVO, de circulaire economie en de diverse interviews (o.a. Gemeentemuseum en het Museum van Oudheden) zijn hoog gewaardeerd. Ook het laatste nieuws over het tweede leven van de QR-code heeft het een en ander losgemaakt. Want gaat bij ons nu ook de acceptgiro plaatsmaken voor de QR-code?

Een echt relax-moment

De vakantie is bij uitstek hét moment om na te genieten van eerder behaalde successen. Of om weer helemaal bij te lezen over de laatste ontwikkelingen op communicatiegebied, design, MVO en duurzaamheid. In ons magazine ‘Opmerkelijk’ komt het allemaal aan bod. Lekker op papier, voor een echt relax-moment.

QR-code en betalingsverkeer

In ons magazine stipten wij het al aan. Onlangs werd wederom duidelijk welke prominente rol de QR-code binnen ons betalingsverkeer inneemt. Op dit moment printen wij nog steeds veel acceptgiro’s voor onze klanten. In de huidige praktijk hebben zij echter vooral een signaalfunctie, aangezien betalingen met name digitaal worden uitgevoerd en slechts een enkel ingevulde papieren acceptgiro daadwerkelijk bij de bank wordt ingeleverd. Het laatste nieuws is dat het printen van deze acceptgiro vandaag de dag kan worden vervangen door een QR-code, waarmee direct mobiel betalen mogelijk wordt. Wij leggen u graag uit hoe u dit zou kunnen toepassen.

De ontwikkelingen gaan door en wij houden u graag goed op de hoogte!

Heeft u nog geen Opmerkelijk ontvangen? Meer weten? Mail of bel: info@opmeerbv.nl, 070 - 2800 800

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.