Header

Tanzania National Parks

alle actueel

Tanzania National Parks en Opmeer

Opmeer in Den Haag heeft er een bijzondere klant bij. De komende jaren gaat zij alle internationale communicatiemiddelen maken voor Tanzania National Parks (TANAPA). TANAPA is de beheerder van alle Nationale parken in Tanzania en haar hoofdkantoor is gevestigd in Arusha vlak naast de bekende hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro (5892 meter).

Het pakket bestaat onder meer uit diverse kalenders en de algemene brochure van TANAPA die in acht talen wordt gedrukt. Het opnieuw schrijven, vormgeven, vertalen, produceren, op voorraad houden en verzenden van deze brochures zal vanaf heden in Den Haag plaats vinden.

Opmeer maakt al enige jaren een speciale kalender voor het Consulaat van Tanzania. Hierdoor was het eerste contact gelegd. Het kwam uiteindelijk door de bijzondere inzet van de honoraire Consul van Tanzania in Nederland Frans Hakkenberg, dat deze overeenkomst tussen TANAPA en Opmeer tot stand is gekomen.

Tijdens een kort bezoek van twee dagen aan het hoofdkantoor van TANAPA in Arusha werden alle wensen en mogelijkheden doorgesproken en werd de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Boy Opmeer: “Frans Hakkenberg en ik hebben elkaar leren kennen door onze gezamenlijke passie voor Wildlife fotografie. Het was daarom wel even vreemd om samen op nog geen 30 km van de mooiste National Parks van de wereld te zitten en geen tijd te hebben om daar naar toe te gaan. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik naar Afrika afreisde zonder mijn camera’s mee te nemen.“

Altijd in beweging, reken op meer.