Header

Xerox en OBT dienstverlening Rijksoverheid

alle actueel

Xerox en OBT dienstverlening Rijksoverheid

De Rijksoverheid heeft de Europese Aanbesteding Levering en Sourcing van Grafische dienstverlening aan Xerox (Nederland) B.V. gegund.

De aanbesteding werd begin december afgerond met de ondertekening van een overeenkomst tussen de Staat (mr. drs. N.C. Stolk-Luyten plv SG Ministerie van Veiligheid en Justitie) en Xerox (Rob Martens, fin. dir. Xerox). Xerox zal de dienstverlening uitvoeren in samenwerking met haar partner de grafimediagroep OBT bv, welke bestaat uit twee zelfstandige en moderne grafische ondernemingen: Opmeer in Den Haag en De Bink in Leiden.

Zowel Xerox als OBT baseert zijn dienstenaanbod op jarenlange expertise op het gebied van grafische dienstverlening en de kennis en ervaring die de bedrijven hebben opgedaan door de samenwerking met diverse Rijksdepartementen en -diensten. Vanuit een geheel nieuw in te richten locatie in Den Haag worden alle printopdrachten, drukwerk en digitale communicatiemiddelen voor de Rijksoverheid verzorgd. Het contract kent een maximale looptijd van 10 jaar. Van het contract gaan ruim 100 deelnemers gebruikmaken, waaronder alle ministeries en de Hoge Colleges van Staat.

Rob Martens, Financieel Directeur bij Xerox: “Het is onze ambitie om, samen met onze partner OBT, onze deskundigheid en innovatief vermogen op het gebied van grafische dienstverlening in te zetten om De Staat der Nederlanden te ondersteunen bij het dienen van haar burgers en het realiseren van haar doelstellingen rondom communicatie, print en drukwerk. Met name op de terreinen van medewerkerstevredenheid, elektronisch printen en commercieel drukwerk zijn we, door onze jaren van ervaring en vernieuwing, in staat om van meerwaarde te zijn voor de Rijksoverheid.”

Altijd in beweging, reken op meer.