Header

Rode Kruis

alle cases

Bijzondere uitnodiging Rode Kruis

De vraag

In het 150-jarige jubileumjaar van het Nederlandse Rode Kruis (2017) hebben wij de uitnodiging voor de Henri Dunant-lezing in de Ridderzaal verzorgd. Het veilig en 100% accuraat verwerken van de persoonlijke gegevens van alle (VIP-) genodigden middels unieke barcodes stond hierbij centraal.

De aanpak

De uitnodiging is in samenspraak met de ontwerpster voorzien van een bijzondere 3D blindpreeg, voor een hoogkwalitatieve uitstraling en als extra beveiligingselement.

Het onderscheidende insteekvel werd na het drukken voorzien van een unieke barcode, die inhoudelijk gekoppeld was aan de persoonlijke gegevens van de genodigde op de envelop. Deze match moest 100% sluitend zijn. Dit betekende onder andere een extra (dubbele) controle per item bij het insteken van de kaarten in de envelop.

Aan de hand van onze productie heeft een onafhankelijk beveiligingsbureau het barcode-systeem getest, om te bevestigen dat deze goed functioneerde en 100% sluitend was. Na de geslaagde testfase is de opdracht afgerond en zijn alle uitnodigingen verzonden.

Het resultaat

Succesvol vervaardigen en verwerken van de diverse veiligheidselementen, resulterend in een uitnodiging met een hoogkwalitatieve uitstraling, 100% accurate verwerking persoonsgegevens en een correcte verzending.

"Ik denk dat we plezier hebben. Ik denk dat onze klanten de producten erg waarderen. En we proberen het altijd beter te doen.", Steve Jobs