Header

Duurzaam

Duurzaam

Duurzaamheidsverslag

Een duurzame productieoplossing bieden is een vast onderdeel van onze werkwijze, vanaf de aanvang van de opdracht tot aan de levering van het eindproduct.

Denk aan het toepassen van een milieuvriendelijke papiersoort tot aan het bezorgen met groene post of ons eigen vervoer dat voldoet aan de laatste EURO 6 norm.

Sinds 2009 zijn onze doelstellingen en resultaten op dit gebied gebundeld in een Duurzaamheidsverslag. Om deze gegevens officieel te onderbouwen, controleert EcoVadis jaarlijks onze gegevens en geeft daarover haar oordeel. Wij zijn er trots op dat wij vanaf hun eerste controle in 2015 ieder jaar weer de Gold Rating Status behalen. Om in de nabije toekomst nog hoger te kunnen scoren, werken we continu aan verbeteringen.

2020

De nieuwste editie van ons Duurzaamheidsverslag is er weer! 
Ons duurzaamheidsverslag over 2020 is reeds gedrukt op ons nieuwe digitale drukpers de Canon IX en op papier van Olifantsgras een prachtig Nederlands en duurzaam product.
 
Wil je liever een gedrukt exemplaar? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers op 070 - 280 08 00

2019

Ons duurzaamheidsverslag over 2019 is reeds in gedrukt exemplaar gerealiseerd en tevens beschikbaar in PDF-versie. Deze is te downloaden via onderstaande link.

Stelt u prijs op een gedrukt exemplaar? Neem dan contact op via verkoop@opmeerbv.nl

2018

Ons duurzaamheidsverslag over 2018 is reeds in gedrukt exemplaar gerealiseerd en tevens beschikbaar in PDF-versie. Deze is te downloaden via onderstaande link.

Stelt u prijs op een gedrukt exemplaar? Neem dan contact op via verkoop@opmeerbv.nl

Met minder milieu belastend produceren, geven we onze kinderen een toekomt.