Header

Duurzaam

Duurzaam

MVO, kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit, duurzaamheid en MVO staan naar onze mening niet per definitie haaks op een scherpe prijs. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kostenefficiency liggen in elkaars verlengde. Wij zijn in staat om in te spelen op de laatste milieu inzichten en kosten te blijven verlagen door minder chemie en minder stroom te verbruiken en onnodige verspilling van drukwerk te voorkomen. Wij controleren bij iedere productie of we een milieuvriendelijke papiersoort toepassen, niet te veel CO2 uitstoten en kosteneffectief met het budget omgaan.

De optimale prijs/kwaliteit verhouding binnen de gestelde kaders hebben wij altijd in het vizier, en wij adviseren proactief over de laatste mogelijkheden. In gesprek blijven en deelnemen aan kenniskringen en themasessies op het gebied van MVO en duurzaamheid zijn daarbij een vast onderdeel van ons beleid.

Samen met onze relaties maken wij het waar. Dankzij interne en externe samenwerking worden doelen bereikt en bieden wij elkaar nieuwe uitdagingen met oog voor de toekomst. Daarbij zetten wij ons met diverse Social Return projecten in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hen werkplekken en stage mogelijkheden, variërend van snuffel- en project- tot volledige opleidingsstages. 

Met minder milieu belastend produceren, geven we onze kinderen een toekomt.