Header

Over Opmeer

Over Opmeer

Wat wij doen

Luisteren, meedenken en oplossen

De beste oplossing bieden voor uw communicatie is onze drijfveer. Wat is de beste manier om uw doelgroepen te bereiken? Hoe maakt u een blijvende indruk? En hoe houdt u contact met hen? We luisteren naar uw wensen, we denken met u mee en organiseren het voor u.

Persoonlijk en aandacht voor kwaliteit

Al meer dan veertig jaar kiezen organisaties voor Opmeer vanwege onze persoonlijke touch en de hoge kwaliteit van ons werk. Maar ook omdat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. We gaan voor resultaten waar we samen met u trots op kunnen zijn, elke dag weer.

Zowel online als offline

De kracht van onze dienstverlening ligt in de integrale aanpak van onze activiteiten. De vragen van onze klanten zijn net zo divers als ons aanbod - van drukwerk en onlinecommunicatie tot signing en projectmanagement. Wij werken aan concepten en producten die antwoord geven op uw communicatievraagstukken. Dat zijn onze drie P’s: Papier, Pixels en Projecten. Iedere dag zetten wij ons voor honderd procent in en zorgen dat het voor elkaar komt. Dat kenmerkt onze gedrevenheid.

Betrouwbaar, betrokken en volledig.