Header

Over Opmeer

Over Opmeer

Geschiedenis

Ons familiebedrijf met familietradities is sterk gericht op de toekomst en doet er alles aan om de continuïteit te waarborgen voor onze klanten en medewerkers.

De waarden waarmee wij werken, worden al sinds 1969 door de oprichters Jan en Ine Opmeer gehanteerd. Door hard te werken en betrokken te zijn bij hun klanten, lukte het hen een bekende en betrouwbare naam te worden in Den Haag en omstreken. Jaar in jaar uit werd er op een innovatieve wijze verder gewerkt aan de groei van Opmeer. Inmiddels zijn we gegroeid tot een grote landelijke aanbieder van offline en online communicatieoplossingen.

Jan en Ine Opmeer zijn gestart in een garage in het centrum van Den Haag. Na een jaar verhuisden zij naar de Marconistraat, waar het bedrijf uitgroeide tot een onderneming van een 25 medewerkers. Beide zonen kwamen in de zaak, Boy in 1979 en Tony in 1986. Door het plotseling overlijden van Jan Opmeer in 1987 op 53-jarige leeftijd, stonden Boy (25) en Tony (21) er ineens alleen voor. Gelukkig nog wel met de hulp van hun moeder Ine.

In 1990 verhuisde het bedrijf naar de nieuwbouw aan de Kerketuinenweg en in de jaren daarna werd het pand uitgebreid van 1500 m2 naar 2500 m2. In 2009 werd het naastgelegen pand aangekocht en gekoppeld aan het bestaande pand, waardoor het bedrijf kon doorgroeien naar de huidige 4900 m2.

Betrouwbaar, betrokken en volledig.