Papier

Papier is het nieuwe chic!

Communiceren op papier, dat is het nieuwe chic! Het is exclusief, innovatief en circulair. Het prikkelt alle zintuigen en pakt je aandacht. Het brengt diepgang en inzicht. Ontdek - opnieuw - de impact van papier.

Exclusief, Innovatief en Circulair

Cultureel gezien is papier een van de vroegste dragers van teksten, tekeningen en kunst. Unieke uitingen die in de loop der tijd alleen maar verder in waarde stijgen. Na ruim 2.000 jaar is communicatie op papier nog steeds exclusief en blijft zij zich innoveren. In deze tijd heeft het een eigen rol in de circulaire economie. Papier, zowel bedrukt als onbedrukt, is bij uitstek een circulair product. Met het credo ‘Afval bestaat niet’ zorgt papier er zelfs voor dat afval van andere productiestromen in het recyclingproces worden opgenomen. Denk aan afvalresten van tomatenplanten, waterplanten of compleet versleten jeanskleding. Zo ontstaan nieuwe innovatieve papiersoorten, die een direct tastbare boodschap overbrengen, voor een duurzame toekomst.

De Kracht van Aandacht

Informatie op papier creëert de ruimte voor aandacht en rust, om zo de boodschap volledig tot je te krijgen. Het nieuwe chic activeert de hersenen niet alleen via zicht, maar ook middels tast en geur. Dit zorgt voor een complete beleving, een emotionele verbinding. Prikkels die ertoe leiden dat de gepresenteerde inhoud goed wordt begrepen en onthouden.

Betrouwbare crossmediale informatie

Informatie op papier is exclusief en wordt als betrouwbaar ervaren. Offline uitingen worden dan ook ingezet om de juiste link naar online te maken, bijvoorbeeld met QR-codes. Het is bewezen dat offline en online communicatie elkaar versterken. Hoogkwalitatief drukwerk zorgt voor dé bevestiging en onderstreping van je identiteit en authenticiteit!

Communicatie met impact? 

Benieuwd hoe het nieuwe chic eruit ziet? Onze Opmeer schatkamer inspireert in alle dimensies. Laat je verrassen door indrukwekkende boeken, fluweelzachte folders, luxe magazines, schitterende folies en stijlvolle bindmethodes. Ons team geeft je graag de sleutel: bel of mail… Bij ons vind je dé oplossing voor crossmediale communicatiemiddelen met impact!

Drukwerk is hot, hip & happening!