Header

Referenties

Flanderijn

"We worden volledig ontzorgd. Dat is ons voordeel van het werken met Opmeer. Als één van de grootste Nederlandse deurwaarders met 14 vestigingen is vooral een uitgebalanceerde voorraad van onze correspondentiedrukwerk belangrijk. Naast de communicatiemiddelen verzorgen zij ook de relatiegeschenken en een deel van onze postverzending. En als partner van onze Flanderijn Foundation steunen zij ons met de organisatie rondom de “Boost”, waarbij jongeren worden getraind om sneller aan een baan te komen."
(Christa Scholten, Teammanager Contact Centrum)

Woonforte

"Bij de invoering van onze Woonforte huisstijl heeft Opmeer het verschil gemaakt met haar professionaliteit. In onze samenwerking zie je dat vooral terug in hun aandacht voor details, al vóór de daadwerkelijke productie. Het grote gebruikersgemak van hun online opmaaktool gaf bij ons de doorslag om na de fusie weer met Opmeer in zee te gaan. Opmeer heeft duurzaamheid hoog in het vaandel, ook dat is een grote plus."
(Suzan Knipp, Manager Strategie, Vastgoedsturing & Communicatie)

Lees ook de Klantcase van Woonforte

Van Os tassen en koffers

"De presentatie van onze producten is vanzelfsprekend heel belangrijk en vraagt veel aandacht. Bij Opmeer denken zij altijd op een persoonlijke en professionele manier met ons mee. Zij helpen ons met de goede begeleiding in de opmaak en het snel leveren van kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Het resultaat is de beste en mooiste oplossing tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding."
(Marc Krimpenfort, Medewerker Marketing)

Hartstichting

"Naast een prettige werkrelatie is de prijs met behoud van kwaliteit, service en flexibiliteit voor ons als charitatieve instelling erg belangrijk. Opmeer kwam in deze combinatie na een uitgebreide offerteronde als beste voor ons uit de bus. Zij hebben zich inmiddels op deze fronten meer dan bewezen. Het team is flexibel, levert hoge kwaliteit, reageert alert en denkt proactief mee. En de kostenbesparingen die we gerealiseerd hebben kunnen we nu uitgeven aan meer onderzoek naar hart- en vaatziekten. Een duidelijk doel, waar we samen voor gaan. Kortom, een echt partnerschap."
(Claudia Laman, Medewerker Traffic)

Duel

"Onze expertises vloeien samen. Met volle overtuiging kiezen wij iedere keer weer voor Opmeer. Dankzij hun kritische blik en proactief meedenken hebben wij én onze klanten de zekerheid dat het eindresultaat optimaal is. De hoge kwaliteit van de communicatie-uitingen (drukwerk) is over de gehele linie constant en dat geeft een goed gevoel. De visuele hoge kwaliteit, de duurzame CO2-neutrale productiewijze en tot het uiterste gaan binnen de budgettaire mogelijkheden, dat is kenmerkend voor onze samenwerking."
(Hederik van der Kolk, Mede-eigenaar, Art Director/strateeg Studio Duel)

Unie van Waterschappen

"In een snel veranderende communicatiewereld is het heel fijn om samen te werken met een partner die aan een half woord genoeg heeft. De productie van drukwerk vraagt om een andere aanpak dan de ontwikkeling van een digitale uiting. Dat hoef ik aan hen niet uit te leggen. Onze samenwerking in één zin: Alles kan en niets moet."
(Marianne Moree-Jongerius, Medewerker Communicatie)

Lees ook de Klantcase van Unie van Waterschappen

Onze klanten bepalen ons succes, daar zijn we trots op.