Header

AVG

Veilig

AVG en wat wij daarvoor doen

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) of in het Engels de GDPR (General Data Protection Regulation) is per 25 mei 2018 van kracht.

De AVG vervangt onder andere de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Bij Opmeer staat het beschermen van persoonsgegevens centraal en is het een onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Ons voordeel is dat wij al meerdere jaren ISO 27001 gecertificeerd zijn en deze norm hebben uitgebreid met de nieuwe eisen van de AVG wet.

Adressenbestanden

Door uw adressenbestand aan te leveren via onze beveiligde https-verbinding, worden de bestanden veilig en met encryptie verzonden. Hiermee gaat u tegelijkertijd éénmalig akkoord met onze "Algemene Verwerkersovereenkomst" welke wij nodig hebben voor het verwerken van uw aangeleverde adressenbestand. Levert u regelmatig adressenbestanden bij ons aan, dan maken wij voor u een aparte “Verwerkersovereenkomst”. Helaas mogen wij per email geen adressenbestanden meer ontvangen, omdat dit te veel risico met zich meebrengt.

Uw gegevens

Ook met uw gegevens gaan wij uiterst zorgvuldig om. In onze "Privacy Policy" beschrijven wij op welke wijze dit gebeurt.

Indien u vragen heeft over ons privacybeleid of de "Verwerkersovereenkomst", dan kunt u deze direct stellen aan onze Functionaris Persoonsgegevens, Daniëlle de Vin. Dit kan telefonisch via 070-2800807 of door een email te sturen naar danielle@opmeerbv.nl.

Zo bereiken wij samen uw doel. Op papier en in de praktijk.