Opmeer binderij

Opmeer’s finishing touch

Opmeer heeft een zeer uitgebreide eigen binderij en daarmee zo goed als alle afwerkingen in huis. Onder de naam Opmeer Binderij bv werkt dit team ook voor collegadrukkerijen of printbedrijven.

Ontdek Bindwerk

Het afwerken van grafische producten kent veel mogelijkheden zoals nieten, vouwen, lijmen en naaien. Bij Opmeer Binderij bv verzorgen we ook specials zoals lamineren, stansen of foliedrukken. Ook mailings en postverzending behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van onze binderij.


Kostenbesparing

De beste kostenbesparing is de meest efficiënte productie. Wij hebben voor onze relaties voorraden in ons magazijn. Met meer dan 1000 geconditioneerde palletplaatsen is een zeer snelle levertijd onze standaard service. Ook een spoedmailing naar al je relaties kan dezelfde dag nog per post, we hebben hiervoor immers alles in huis.

Garenloos gebrocheerd

Een brochure met veel pagina’s

Met een gelijmde rechte rug heeft een brochure een luxere uitstraling. Dat kan meestal al vanaf 32 pagina’s. Daarnaast is het prijsverschil met geniet gebrocheerd minimaal.

LEO SCHOENMAKER | MANAGER BINDERIJ

Heb je vragen over een speciale afwerking of advies nodig om de juiste keuze te kunnen maken?

Contact
OPMERKELIJK BINDWERK

Werkcongres 2020

Een compact hard gebonden werkboek bestaande uit
15 korte stukjes met aanvullende artikelen en ruimte voor notitiepagina’s, inclusief een pen. De stijl is tevens doorgevoerd in de congresrolbanieren, plafondbanieren en een programmaoverzicht.

Bekijk case

Scroll