FULFILMENT EN WAREHOUSING

Altijd voldoende voorraad zonder verrassingen

Producten zoals mappen, ordners, grote aantallen brochures en complete huisstijlen vragen om veel ruimte. Ruimte die je meestal niet hebt. Daarbij is het uiteraard van belang dat zij in goede staat blijven vóór het uiteindelijke gebruik.

Onze klanten maken daarom veelvuldig gebruik van ons beveiligde en geconditioneerde magazijn, met ruime capaciteit en daaraan gekoppelde snelle en flexibele service. Onze klanten hebben online 24/7 inzage in de voorraadstatus. Bij spoed zijn bestelde voorraadproducten diezelfde dag nog in huis.

Optimaal produceren

Alles onder
controle

Dankzij onze continue bewaking van de aanwezige aantallen is misgrijpen niet meer aan de orde. In het verlengde hiervan controleren wij hoe wij jouw huisstijl optimaal kunnen produceren, om tot maximale kostenreductie te komen. Dit levert vaak verrassende resultaten op.

SNELLE LEVERTIJDEN

Flexibel en sportief

We maken er een sport van om al onze afspraken na te komen. Onze levertijden zijn heilig, ook voor onze online bestellingen. Met een geconditioneerd magazijn met meer dan 1000 palletplaatsen is online bestellen en een zeer snelle levertijd een standaard service. Een spoedmailing naar al je relaties kan dezelfde dag nog per post, we hebben alles in huis en zijn zeer flexibel.


Meer weten?

Scroll