Client case

Het jubileummagazine
voor het 100-jarig bestaan Nederlandse Bachvereniging.

De vraag 

In samenwerking met ontwerpbureau Pot & van der Velden hebben we het jubileummagazine voor het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Bachvereniging ontwikkeld en geproduceerd. 

De aanpak 

De Nederlandse Bachvereniging heeft ons in eerste instantie om advies gevraagd. We zijn bij elkaar gekomen om de technische mogelijkheden te bespreken en diverse voorbeelden te bekijken. Aan de hand daarvan is de definitieve offerteaanvraag opgesteld en hebben wij de gewenste opties aangeboden. Op basis van ons advies is aan Pot & van der Velden gevraagd om in hun ontwerp rekening te houden met het gebruik van goudfolie op de buitenzijde van het omslag. In combinatie met soft touch laminaat geeft dit een prachtig contrast en krijgt het jubileummagazine een extra feestelijke uitstraling. Na de productie van de magazines is een deel hiervan samen met een poster ingeseald en verstuurd naar de opgegeven adressen.

Het resultaat 

Het resultaat is een prachtig jubileummagazine voorzien van goudfolie en soft touch laminaat op de buitenzijde van het omslag. De uitstraling van het magazine is precies zo geworden zoals we samen voor ogen hadden: een prachtig koffietafelboek, een cadeau voor stakeholders en donateurs. Het magazine is ook te koop via de website van de Nederlandse Bachvereniging.

Contact

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over deze specifieke case? Of heb je een andere vraag?

Bel ons op 070 – 2800 800 of stuur ons een mail via info@opmeerbv.nl

Contact