Client case

Lessgo milieuvriendelijk vervoer

Lessgo wil vernieuwen, verbeteren, en vergroenen met milieuvriendelijk vervoer.

Hoe kun je transport verduurzamen? Lessgo heeft deze handschoen opgepakt. Het doel van Lessgo is duurzame stadsdistributie, iets waar we bij Opmeer volledig achter staan. Dankzij het gebruik van uitsluitend groen vervoer zoals elektrische transportbussen leveren zij slim, duurzaam en emissieloos goederentransport voor (grote) bedrijven. Lessgo is een initiatief van de broers Iwan en Odaccar Blokker. Iwan heeft een passie voor ondernemerschap, een grote actieradius en hoge mate van betrokkenheid en betrouwbaarheid. Odaccar is een ras-ondernemer met jarenlange ervaring op het gebied van luchtvervoer. Van stress wordt hij rustig. Risico’s inschatten, snel handelen, continu kwaliteit leveren en slim acteren kenmerken hem.

Vanuit hun goed bereikbare hubs aan de rand van de stad werkt Lessgo met een uitgekiend systeem voor de bundeling van goederenvervoer. Daarbij geven zij advies, hoe de klanten hun bestellingen zo kunnen organiseren, dat de leveringen optimaal duurzaam kunnen worden vervoerd. Op dit moment moeten opdrachtgevers nog vaak afzonderlijke afspraken
per lokale vervoerder maken. Om deze onhandige en tijdrovende procedure het hoofd te bieden, gaat Lessgo vanaf december tevens de krachten bunde- len met City Hub. Samen beleveren zij nu Amsterdam, Utrecht, Leiden, Roermond, Delft, Rijswijk, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Gouda. Ook Opmeer zal gebruik gaan maken van de diensten van Lessgo, voor een duurzame en emissievrije levering.

Ga voor meer informatie en de CO2-besparingscheck naar www.lessgo.nl.