Nieuws

Nieuwe huisstijl Opmeer Drukkerij

Het is een feit, onze nieuwe website staat online! 🎉 Vanaf vandaag spat onze nieuwe huisstijl van jouw beeldscherm af! Met een heldere focus op Drukwerk, Bindwerk en Ontwerpwerk. De website functioneert gewoon zoals je van ons gewend bent, maar dan in een nieuw jasje 😍

Zo vind je onder Academy meerdere projecten die wij voor onze klanten hebben verzorgd. Als je praktijkvoorbeelden wilt zien van duurzaam drukwerk, bijzonder bindwerk en opvallend ontwerp met impact, dan kan je hier helemaal je hart ophalen! Een actueel en divers overzicht met drukwerk advies en allerhande crossmediale communicatie-uitingen.

Bij Klantenservice vind je de rechtstreekse contactgegevens van onze collega’s. We staan je graag persoonlijk te woord, zoals je van ons gewend bent. Mocht je een bericht willen sturen, dan is dit ook direct via ons invulformulier mogelijk, die je hier op onze website vindt.

Verder hebben we ons eigen magazine Opmerkelijk een speciaal plekje gegeven, waarin klanten aan het woord zijn en meer kennis van grafimedia, duurzaam drukwerk en crossmediale communicatie volop wordt gedeeld.

Genoeg om opnieuw in nieuwe stijl te ontdekken! Met veel dank aan oOdesign en twelvetwenty, voor het ontwikkelen van onze nieuwe communicatiehuisstijl en website.