Nieuws

Opmeer Binderij breidt uit en verbreedt haar services.

Hudéjo/Van der Nat Grafische Afwerking is net als Opmeer de afgelopen 60 jaar een begrip geworden voor Grafisch Nederland in de Haagse regio. Beiden zijn familiebedrijven die door broers worden gerund.

Nu Hans de Jong dit jaar met pensioen gaat was er een uitdaging voor Peter de Jong. Alleen verder of samenwerking zoeken. De keuze was snel gemaakt en na twee bakjes koffie waren we er al uit. Per 1 oktober 2020 stopt Hudéjo met haar werkzaamheden en treedt Peter de Jong in dienst bij Opmeer binderij bv. 

De klanten van Hudéjo/Van der Nat laten we natuurlijk niet in de kou staan. Zij kunnen nu terecht bij Opmeer binderij. De specialistische apparatuur is overgenomen en alle werkzaamheden kunnen bij Opmeer worden gerealiseerd. En Peter staat natuurlijk nog steeds garant voor de vertrouwde kwaliteit en snelheid.

Opmeer binderij is opgericht in 2010 en de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardige binderij met een team van 14 medewerkers. Begonnen als binderij voor onze eigen drukkerij en voor onze partner De Bink, leveren we vandaag de dag aan meerdere grafische bedrijven. 

We hebben alles in huis, op genaaide, gebrocheerde en gebonden boeken na. Snijden, vouwen, hechten (ook oognieten) en garenloos brocheren. En ook lamineren, rillen, stansen, nummeren, sets en bloks maken, boren, wire-o, banderen, krimpen en verpakken. Tevens beschikken we over een grote sealstraat en meerdere couverteermachines voor de postverzending. Ook kunnen wij mailings voor u printen of inkjetten. Met eigen transport staan we altijd voor u klaar. 

Alles CO2 neutraal geproduceerd en u bent verzekerd van onze vertrouwelijke aanpak, geborgd middels onze ISO-certificeringen. Wij zijn gecertificeerd voor ISO-9001 kwaliteit, ISO-14001 CO2+ milieu en ISO 27001 informatiebeveiliging.

Meer info? Bel of mail naar Opmeer binderij en vraag naar Leo Schoenmaker, (leo@opmeerbv.nl) manager binderij of Peter de Jong. Telefoon 070 2800 852 (direct) of 070 2800 800 (algemeen).

Contact

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over dit specifieke nieuwsbericht? Of heb je een andere vraag?
Bel ons op 070 – 2800 800 of mail ons op info@opmeerbv.nl

Contact