Over ons

Onze filosofie

Een duidelijke boodschap zorgt voor gewaardeerde en herkenbare communicatie. Wat je ook wilt communiceren, wij helpen en adviseren je graag met de juiste keuzes.

Een boodschap op papier, speciaal verpakt, verzonden of geleverd. Een magazine printen, je drukwerk personaliseren, een ansichtkaart laten drukken. Ook digitale uitingen kunnen wij compleet verzorgen. Onze kracht komt uit onze drie specialismen: Ontwerpwerk, Drukwerk en Bindwerk. Onze studio oOdesign verzorgt ontwerpwerk, Opmeer Drukkerij verzorgt hoogkwalitatief print- en drukwerk en Opmeer Binderij nabewerking, afwerking, mailings/post en warehousing. Dat doen wij veilig, verantwoord en CO2 neutraal. Want duurzaamheid, MVO en innovatie staan bij ons al meer dan 50 jaar hoog in het vaandel.

Specialisten in communicatie

Wij luisteren,
denken met je mee en ontzorgen

Met een team van professionals heeft Opmeer kennis van zaken op alle grafimedia gebieden. Als bedenkers en makers van communicatiemiddelen helpen wij je graag met onze kennis. Ons team is resultaatgericht, verantwoord en biedt je oplossingen aan met de minste impact op het milieu.

TOEGANKELIJKHEID

Communicatie moet toegankelijk zijn voor iedereen. Wij behoren tot een select gezelschap van organisaties in Nederland die producten en diensten digitaal toegankelijk kunnen maken.

Meer weten?
OBT partner

Opmeer en De Bink,
25 jaar partners in communicatie

Al meer dan 25 jaar werken Opmeer (Den Haag) en De Bink (Leiden) samen. Met Opmeer De Bink Tenders realiseren wij kennis en capaciteit voor het produceren, beheren, verzorgen en leveren van grote tot zeer grote en complexe grafische opdrachten.

Naar de website van OBT

Koploper in Europese aanbestedingen

In Europese aanbestedingen heeft OBT door de jaren heen veel kennis en expertise opgebouwd. Voor zowel Opmeer als De Bink is OBT een uitwisselingsplatform voor kennis en ervaring om de kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Jaarlijks worden veel nieuwe aanbestedingen aan OBT gegund en behoort zij hiermee tot de top van Nederland.

Opmeer en De Bink hebben dezelfde certificeringen en zijn elkaars klankbord op MVO-gebied. Duurzaamheid staat daarbij centraal. De gezamenlijke doelstellingen en resultaten worden jaarlijks in het OBT Duurzaamheidsverslag in beeld gebracht en getoetst tijdens onze ISO 14001 audits. 

Geschiedenis

Specialisten in communicatie
sinds 1969

Ons familiebedrijf is sterk gericht op de toekomst en doet er alles aan om de continuïteit te waarborgen voor onze klanten en medewerkers. De waarden waarmee wij werken, worden al sinds 1969 door de oprichters Jan en Ine Opmeer gehanteerd.

Door hard te werken en betrokken te zijn bij hun klanten, lukte het hen een bekende en betrouwbare naam te worden in Den Haag en omstreken. Jaar in jaar uit werd er op een innovatieve wijze verder gewerkt aan de groei van Opmeer Drukkerij in Den Haag. Inmiddels zijn we gegroeid tot een grote landelijke aanbieder van offline en online communicatieoplossingen.

Jan en Ine Opmeer zijn Opmeer Drukkerij gestart in een garage in het centrum van Den Haag. Na een jaar verhuisden zij naar de Marconistraat, waar het bedrijf uitgroeide tot een onderneming van een 25 medewerkers. Beide zonen kwamen in de zaak, Boy in 1979 en Tony in 1986. Door het plotseling overlijden van Jan Opmeer in 1987 op 53-jarige leeftijd, stonden Boy (25) en Tony (21) er ineens alleen voor. Gelukkig nog wel met de hulp van hun moeder Ine.

In 1990 verhuisde het bedrijf naar de nieuwbouw aan de Kerketuinenweg en in de jaren daarna werd het pand uitgebreid van 1500 m2 naar 2500 m2. In 2009 werd het naastgelegen pand aangekocht en gekoppeld aan het bestaande pand, waardoor het bedrijf kon doorgroeien naar de huidige 4900 m2.

Vacature-stage

Kom jij ons team versterken?

Als bedenkers en makers van communicatiemiddelen helpen wij onze klanten graag met onze kennis. Wil je ook een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van duurzame communicatie?
Bekijk onze vacaturepagina voor actuele vacatures.

Bekijk vacatures
Boy en Tony Opmeer | Ambassadeurs

Ons familiebedrijf met familietradities is sterk gericht op de toekomst en doet er alles aan om de continuïteit te waarborgen voor onze klanten en medewerkers.

Contact

Creativiteit vertaalt in een product met impact.

Het ontwerp bepaalt niet alleen de juiste productuitstraling. Het heeft ook effect op de kosten. Een creatief ontwerp is bij ons een effectieve en efficiënte productie.

Meer weten?

Scroll