Papier

Papier en Kunst gaan hand in hand

Cultureel gezien is papier een van de vroegste dragers van teksten, tekeningen en kunst. Dankzij dit middel zijn ook de grafische kunstwerken van de Nederlandse graficus M.C. Escher vereeuwigd. Zijn creaties op papier prikkelen al decennialang onze fantasie, over de hele wereld en bij alle generaties. In zijn gehele oeuvre speelt hij ogenschijnlijk moeiteloos met alle dimensies. Verbeeldt hij de werkelijkheid of is het een illusie?

In onze samenwerking met het Eschermuseum in Den Haag ‘Escher in het Paleis’ delen wij onbetwist de liefde voor het grafische vak. In de breedste zin van het woord. Hoe kon het ook anders dan dat dit Paleis op het Lange Voorhout ook onderdeel zou vormen van onze campagne ‘Papier is het nieuwe chic’. Met deze campagne bekrachtigen wij de impact van communicatie op papier. Drukwerk is hot, hip en happening!

Als vliegende start van onze campagne zijn er in de maand oktober bij Opmeer chique prijzen te winnen! Waaronder een exclusieve, persoonlijke rondleiding in het Escher museum, buiten openingstijden. Houd onze socials in de gaten en maak kans!

M.C. Escher ontwikkelt zijn talent vanaf 1919 op de School voor Bouwkunde, Versierende Kunsten en Kunstambachten te Haarlem. In Den Haag heeft hij in 1924 zijn eerste Nederlandse expositie bij Kunsthandel de Zonnebloem. In 1955 wordt hij Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Check www.escherinhetpaleis.nl voor meer!