STUDIO oOdesign

Kraakhelder in concepten

Opmeer heeft een eigen studio met dtp’ers, vormgevers en een art director. Onder de naam oOdesign creëren zij allerhande communicatie-uitingen, zowel online als offline, die jou helpen om een unieke boodschap over te brengen en jouw doelstellingen te realiseren in een crossmediale aanpak.

Ontdek ons ontwerpwerk

Hun creativiteit zetten zij in voor het ontwerpen en vormgeven van die ene prikkelende uitnodiging tot een compleet aangekleed crossmediaal evenement met folders, brochures, vlaggen, banieren, video, animatie, socials en allerhande merchandise. Zij zorgen ervoor dat jouw boodschap overkomt, tot in de kleinste details. Het advies is op maat gesneden en zo ook de uitwerking ervan.

Jos Kruijswijk | Studiomanager

Wij denken graag met je mee over jouw merk, concept en communicatieoplossingen, ook in een crossmediale aanpak.

contact
Animaties

Laat je verrassen door bewegend beeld

Met bewegend beeld kan je de boodschap soms nog beter ‘vertalen’. Animatie heeft zijn eigen dynamiek. Daarbij kan een extra prikkel in de vorm van geluid – denk aan een speech, interview, voice-over of muziek – jouw boodschap nog meer kracht bij zetten.

OPMERKELIJK ONTWERPWERK

Wenskaarten
voor Stichting Kinderpostzegels

De bekende Kinderpostzegelactie wordt ieder jaar landelijk ingezet, waarbij de speciale kinderpostzegels en andere items door schoolkinderen worden verkocht. Opmeer ontwerpt al enkele jaren de kerstkaarten voor deze actie. Ook dit jaar kregen we de vraag voor zowel het ontwerp als de productie.

Wenskaarten Stichting Kinderpostzegels

Scroll