Client case

Tafelkaarten biersoorten Texelse Bierbrouwerij

Drukwerk voor bedrijven verzorgen is voor ons iedere dag weer een feest. Als drukkerij in Den Haag zijn we daarbij uiteraard verre van eenkennig en verzorgen we graag drukwerk voor iedere professionele organisatie, van multinational tot MKB-bedrijf. Zo produceert Opmeer al meerdere jaren tafelkaarten voor de Texelse Bierbrouwerij, ter promotie van de speciale biersoorten die deze brouwerij maakt.

Zodra de bierbrouwerij een (nieuwe) biersoort in de spotlight wil plaatsen, worden tafelkaarten op maat ontworpen en vervaardigd. 2D-sign verzorgt het ontwerp en bij Opmeer Drukkerij regelen wij het gehele proeftraject, het drukwerk en de finishing touch.

Daarbij hebben wij als specialist een adviserende rol in het ontwikkelen van een tafelkaart die voldoet aan meerdere criteria, zoals:

  • De juiste keuze van duurzaam papier voor goede stevigheid, verwerkbaarheid en passende uitstraling.
  • Voor de finishing touch een plakstrip die machinaal kan worden aangebracht.
  • Een handzame en praktische verpakking voor levering aan bars en restaurants.

Voor de juiste impact van dit promotiemateriaal is het belangrijk dat de tafelkaarten lang meegaan en in de uitvoering aansluiten bij de uitstraling en het imago van het biermerk. De laatste innovaties op het gebied van papier en drukwerktechnieken passen we hierbij toe. Zo zijn deze tafelkaarten impactvol én duurzaam in gebruik.

Contact

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over deze specifieke case? Of heb je een andere vraag?

Bel ons op 070 – 2800 800 of stuur ons een mail via info@opmeerbv.nl

Contact