Nieuws

oOdesign met impact

Niet alleen Opmeer heeft een nieuwe look en website gekregen. Sinds 1 januari 2022 is onze studio een officieel zelfstandig label van Opmeer geworden, genaamd oOdesign. De keuze hiervoor is gemaakt omdat zij als creatieve studio de capaciteit en kwaliteit van een volwaardig ontwerpbureau bezitten. Daarmee zijn ze een waardevolle aanvulling tussen de reeds gevestigde ontwerpbureaus in de Randstad en heel Nederland.

Als zelfstandig label wil oOdesign een helder en passend imago creëren. Zij gaan de komende tijd bouwen aan naamsbekendheid, als professionele ontwerpstudio met een flinke staat van dienst, voor ontwerp met impact.

De naam oOdesign is ontstaan met een knipoog naar oorsprong en locatie. Met haar disciplines is de studio immers al sinds 1995 actief binnen Drukkerij Opmeer in Den Haag.

De focus blijft daarbij liggen op grafisch ontwerp in de breedste zin van het woord, voor een verscheidenheid aan klanten zoals (semi)overheid, MKB en gemeentes.

Een van de belangrijke specialiteiten is (digitale) toegankelijkheid, waarmee zij sinds 2015 onder meer onze opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid ondersteunen en helpen.

Andere disciplines zijn onder meer het ontwikkelen van huisstijl, illustratiestijl, campagnes en social media advertising. Voor het uitwerken van de diversiteit aan crossmediale middelen is gedegen technisch dtp-werk een onlosmakelijk onderdeel van de kennis en kunde van oOdesign.

Meer weten over ons ontwerptalent? Behoefte aan ontwerp met impact?

Bekijk de portfolio, aanpak en werkwijze op www.oodesign.nl