Opmeer drukkerij

Papier heeft een meerwaarde

Met zorg en aandacht drukwerk met een boodschap verzorgen. Dankzij de laatste technieken op het gebied van vellenoffset, digitale druk, kleur en zwart/wit printen, blijven wij vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Ontdek drukwerk

Opmeer verzorgt alle denkbare communicatie-uitingen. Van advies tot postverzending en warehousing.
Reken op meer!

Boeken zijn tijdloos

In de vorm van een bijzonder naslagwerk, een speciaal aandenken of een kunstuiting. Onderwerpen genoeg die vragen om een blijvend tastbare en duurzame uitgave. Een luxe boekwerk is tijdloos en heeft een bewaarfunctie. Dankzij op maat creatie en vormgeving tot aan gedetailleerd hand- en bindwerk wordt bijgedragen aan de belevenis. Garenloos of genaaid gebrocheerde pagina’s in een flexibele omslag of juist een stevige, harde band. Deze laatste optie heeft bijna oneindige mogelijkheden in materiaalkeuze, van leer tot linnen, van kunststof tot papier.

Personaliseren

Gepersonaliseerd is een cadeautje

Niet alleen naam en adres op de verpakking, maar ook inhoudelijk een persoonlijke boodschap? Dat is een verrassing en wil je bewaren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mandy van Houten | Accountmanager

Het drukklaar maken van producten kan soms lastig zijn. Heb je een communicatievraagstuk? Wij staan voor je klaar en lossen het samen op.


Contact
Documenten uitwisselen

Speciale oplossingen voor vertrouwelijke producties

De inhoud van deze producties worden nooit per e-mail gecommuniceerd. Voor het uitwisselen van informatie hebben wij speciale oplossingen ontwikkeld. De materialen worden binnen ons beveiligde pand in kluizen bewaard. Soms is de productie onder embargo en blijft het product geheim tot de dag van publicatie, zoals bijvoorbeeld een jaarverslag.

SECURITY – CONFIDENTIAL

Vertrouwelijke producties

Wij zijn volledig ingericht en uitgerust om vertrouwelijke en geheime producties te verwerken. Afhankelijk van de status van het project wordt de bijpassende procedure gekozen, waardoor de productie vanaf het begin tot het einde op de juiste wijze wordt bewaakt.

Daarnaast beschikken wij over een ISO 27000 certificering en kunnen wij daarmee ook digitaal garanderen dat alles veilig verloopt.

Lees meer
OPMERKELIJK DRUKWERK

Netwerkspel
Common Eye

In de vorm van een duurzaam en stevig kartonnen bordspel, grote spelkaarten, en voorgestanste kartonnen fiches zijn sprekende illustraties en heldere teksten verwerkt. Samen met de handleiding als brochure en twee dobbelstenen worden zij aangeboden in een handzame doos.

Bekijk case

Scroll