Nieuws

Print and Sign Beurs 2022

PRINTmatters heeft op 24 mei het jaarlijkse netwerkevent Print and Sign Beurs 2022 in Nieuwegein georganiseerd. Hierbij waren we namens OBT (Opmeer De Bink Tenders), Opmeer Drukkerij, Opmeer Binderij en oOdesign aanwezig, om zo met andere experts binnen de grafimedia wereld te netwerken en onze diensten en producten volgens de laatste innovaties onder de aandacht te brengen.

Zo houden wij ons drukwerk advies actueel en relevant, onder meer over het toepassen van inkjet met hoogkwalitatief resultaat en het drukken met bio-inkten, voor een circulair eindproduct dat perfect te recyclen is. We hebben opgemerkt dat drukwerk personaliseren blijft stijgen in populariteit, waarop wij inspelen met onder meer de innovaties van de inkjet technologie. Voor ontwerp en grafisch design met impact blijven wij onze kennis van (digitale) toegankelijkheid delen en verder ontwikkelen. Van groot belang voor alle relaties, zodat zij hun doelgroepen bereiken en hun boodschap daadwerkelijk bij iedereen overkomt.

Print & Sign 2022 was een boeiende dag vol netwerken, inspiratie en gezelligheid, waar we wederom nieuwe inzichten hebben gekregen over de ontwikkelingen binnen de markt. Volgend jaar zijn we graag weer van de partij, dan alweer de tiende editie van dit evenement. Een waardevolle vakdag die we niet willen missen.