Onze specialisten

Specialisten in communicatie

Met een team van professionals heeft Opmeer kennis van zaken op alle grafimedia gebieden. Als bedenkers en makers van communicatiemiddelen helpen wij je graag met onze kennis. Ons team is resultaatgericht, verantwoord en biedt je oplossingen aan met de minste impact op het milieu.

Onze uitdaging is dat een presentatie of evenement met een goed uitgewerkte mediamix de juiste uitstraling heeft, dat een boodschap op papier ook echt overkomt en dat onze klanten in een snel veranderende digitale markt breed aanwezig zijn op de juiste platvormen.

Papier specialist

Papier bepaalt de uitstraling van een product en versterkt de boodschap en levert een positieve bijdrage aan een circulaire economie. Vanuit Opmeer adviseren wij altijd een FSC- of gerecyclede papiersoort toe te passen. En beschikken we over de meest recente papieroverzichten.

Online specialist

Alles wat automatisch kan, kunnen wij voor je inrichten. Wij sluiten graag aan op jouw automatisering en richten een bestelportal in naar jouw wensen.

Project specialist

Een campagne, congres of een beurs? Dan zijn alle communicatiemiddelen bij ons in goede handen.

Toegankelijkheid

Communiceer jij naar een brede doelgroep, dan staat toegankelijkheid voorop. Mensen met een kleine of grotere visuele handicap kunnen moeiteloos jouw boodschap ontvangen.

Print- en drukwerk specialist

Van iedere techniek hebben wij de hoogste kwaliteit in huis. Met zorg en aandacht verzorgen wij jouw drukwerk. Dankzij de laatste technieken op het gebied van vellenoffset, digitale druk, kleur en zwart/wit printen blijven wij vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

ICT specialist

Hoe kun je documenten veilig aanleveren en waar moet ik rekening mee houden ten aanzien van de AVG. Wij geven passend advies en verzorgen een veilige digitale omgeving voor al jouw documenten.

EEN CIRCULAIRE ECONOMIE

Bijna 90% van ons papier wordt gerecycled

De bomen komen van gecontroleerde bosbouw en 87% van ons papier wordt zeven keer gerecycled. Dat maakt papier een super circulair product.

Meer weten?

Scroll