Nieuws

Trotse bijdrage aan het jubileum van Prins Bernhard Cultuurfonds

Al vele jaren produceren wij bij Opmeer met veel plezier het mooie culturele magazine van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Hierin wordt een grote diversiteit aan kunst- en cultuurprojecten uitgelicht, in de afgelopen decennia mede mogelijk gemaakt dankzij de duizenden particuliere donateurs en gulle gevers. Op 8 oktober vierde het Cultuurfonds maar liefst zijn 80-jarig bestaan.

Het jubileum werd gevierd met een inhoudelijk en cultureel programma waarin onder meer aandacht was voor de veerkracht van cultuurmakers, de hoogtepunten van het cultuurfonds in de afgelopen 80 jaar en de rol van het fonds nu en in de toekomst.

Koning Willem-Alexander was tevens bij de viering aanwezig en onthulde het speciaal voor dit jubileum gemaakte textielwerk van Bas Kosters. Opmeer Drukkerij is trots haar bijdrage aan deze viering te hebben geleverd middels de productie van de Speciale Jubileumeditie van het Prins Bernhard Cultuurfonds Magazine. Op het omslag schittert de feestelijke én strijdbare anjer uit het textielwerk.

Hierbij een prachtige foto van onze koning Willem-Alexander naast ons drukwerk.

Contact

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over dit specifieke nieuwsbericht? Of heb je een andere vraag?
Bel ons op 070 – 2800 800 of mail ons op info@opmeerbv.nl

Contact