Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Met een team van ruim 50 professionals heeft Opmeer kennis van zaken op alle grafimedia gebieden.

Opmeer is een crossmediabedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling en creatie van online en offline communicatiemiddelen. Met onze projectmatige aanpak worden campagnes, acties en producten van begin tot eind verzorgd. Steeds weer de beste oplossing bieden voor de communicatie van onze klanten is onze specialiteit. Met een duurzame blik, voor een CO2 neutraal eindresultaat.

Full/Parttime

Stageplaats

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht? Wil je weten hoe het is om te werken in de grafimedia wereld en jezelf graag verder ontwikkelen in een organisatie waar geen dag hetzelfde is?

Stageplaats
Full/Parttime

DTP

Ben jij scherp en kun je snel schakelen en prioriteiten stellen? Zijn onderzoek en experiment een onlosmakelijk deel van jouw werkwijze? Ken je alle mogelijkheden van het Adobe pakket, om de wensen van de klant te laten uitkomen, ook op het creatieve vlak? Dan is dit jouw kans!

Technisch en creatief dtp’er
Full/Parttime

Printoperator/Medewerker Binderij

Ben jij een enthousiaste aanpakker en wil je gezelligheid combineren met je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou voor onze print- en/of bind- en verpakkingsafdeling.

Printoperator / Medewerker Binderij

Scroll