Client case

Wenskaarten voor Stichting Kinderpostzegels

De vraag 

De bekende Stichting Kinderpostzegelactie wordt ieder jaar landelijk ingezet, waarbij de speciale kinderpostzegels en andere items door schoolkinderen worden verkocht. Opmeer ontwerpt al enkele jaren de kerstkaarten voor deze actie. Ook dit jaar kregen we de vraag voor zowel het ontwerp als de productie. 

De aanpak 

De kerstkaarten zijn door ons vormgegeven op basis van de briefing van Stichting Kinderpostzegels. Na het ontwerpen en goedkeuren van de proeven hebben wij speciale mock-ups gemaakt voor het promoten van de kaarten. De kleurproeven dienden als referentie voor de keuze van de kleurfolie, die de klant samen met de ontwerper heeft bepaald. Zo zijn de kaarten extra aantrekkelijk en feestelijk gemaakt. Na dit proces zijn de kaarten bij Opmeer gedrukt, gefolied en gerild. De enveloppen zijn tevens in bijpassende stijl door ons verzorgd en geleverd. 

Het resultaat 

Eind september zijn de kinderen op pad geweest met de mooie set feestdagenkaarten, die net zoals de kinderpostzegels direct via een handige app aan de deur kunnen worden verkocht. De sets zijn ook online via de website van Stichting Kinderpostzegels te koop. Het onderwerp voor de Kinderpostzegelweek was dit jaar het helpen van basisschoolleerlingen na een heftige coronatijd.

Contacten

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over deze specifieke case? Of heb je een andere vraag?

Bel ons op 070 – 2800 800 of stuur ons een mail via info@opmeerbv.nl

Contact